Az örök klasszikus

Laminált padló burkolás

A laminált padló egy remek választás, szinte minden helyiségbe. Technikailag elmaradnak a Vinyl padlóktól, de közelebb állnak a természetes hatáshoz, tekintve, hogy bizonyos mértékben fa anyagot is tartalmaznak. Régóta népszerű burkolati elemek, így nagy választékban és különböző minőségben és mintában van jelen a piacon.

A Műfűmester elsődleges intézmények számára kínál kedvező ajánlattal rendelkező PVC burkolati munkákat. Ajánlott óvodák, iskolák, kollégiumok és önkormányzatok helyiségeihez. Kérjen most ingyenesen árajánlatot és 1 nap alatt elkészítjük Önnek a részletes kivitelezési tervet!

Kérek ajánlatot most!

A laminált padló előnyei:

  • Klikkrendszerrel telepíthetők.
  • Felületük bírja a gyűrődést, kopásállósága viszont különböző lehet a minőség függvényében.
  • Könnyen tisztítható, környezetbarát megoldás, károsanyag kibocsátása nincsen.
  • Padlófűtéssel is használható.

Mint minden burkolati elemnél, a kivitelezésből extra kedvezményt tudunk biztosítani, ha a laminált padlót a Műfűmestertől szerzed be. Részletekért keress minket telefonon vagy az űrlap segítségével!

Árajánlat kéréshez vagy kapcsolatfelvételhez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot.

Természetesen az űrlap mellett telefonon is érdeklődhetsz, ebben az esetben kérlek jelezd felénk, hogy küldtél már nekünk levelet is.

Azonnali kérdések esetén keress minket az alábbi telefonszámon: 

Telefonszámunk: +36-30-337-5363