Részletes árajánlat 1 napon belül

Padlószőnyeg burkolás

Professzionális padlószőnyeg burkolás intézmények számára a Műfűmester kínálatában. A padlószőnyeg ideális megoldás hotelek, panziók, apartmanok, irodák számára. Csapatunk az ajánlatkéréstől kezdve, az átadásig, kivételes együttműködést biztosít Önnel, mint megrendelővel. Rövid határidővel, gyors kivitelezéssel dolgozunk az ország bármely pontján.

Kérek ajánlatot most!

A padlószőnyeg előnyei

A padlószőnyeg egyértelműen a legnagyobb kényelmet biztosító padlóburkolat. Sokféle típusa elérhető: változatos színekben, anyagban, puhaságban, mintában, minőségben. A teljes padlófelületet beborítja, könnyedén átszabható és illeszthető.

Rezgéscsillapítő, remek hang- és hőszigetelő képessége van, így a forgalmas irodák és hotelek zajszintje is könnyedén csökkenthető a használatával.

Árajánlatunk keretein belül biztosan megtaláljuk az Önnek megfelelő, legjobb ár/érték arányú megoldást. Kérjen ingyenesen árajánlatot még ma!

Padlószőnyeg webáruházunk

Referenciák

Árajánlat kéréshez vagy kapcsolatfelvételhez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot.

Természetesen az űrlap mellett telefonon is érdeklődhetsz, ebben az esetben kérlek jelezd felénk, hogy küldtél már nekünk levelet is.

Azonnali kérdések esetén keress minket az alábbi telefonszámon: 

Telefonszámunk: +36-30-337-5363