Kivitelezés iskolák, sportlétesítmények számára

Sportpadló burkolás

A sportpadlók burkolásánál nem csupán a design és a tökéletes illesztések miatt kell aggódni, de különösen fontos a megfelelő minőségű padló elemek kiválasztása. Az extrém igénybevétel, nagy szilárdságú anyagot igényel, ugyanakkor a rugalmasság is elsődleges szempont a sportolók izületeinek védelme érdekében.

A Műfűmesternél már több éves tapasztalattal készítünk sportpadlókat, jól bevált Vinyl elemek segítségével, amik minden tekintetben hozzák az aranyérmes technológiát a sporttermek padlózatában.

Elsődlegesen iskolák, tornatermek, edzőtermek, sportklubok számára ajánlott. Mindent az egyben megoldásunkban, csapatunk részletes kivitelezési tervvel, árajánlattal és a kivitelést rövid határidővel vállalja, garanciával.

Az árajánlat-kérés elküldése 2 percet vesz igénybe, tegyél egy próbát!

Kérek ajánlatot most!

A sportpadló kivitelezésről:

  • Vinyl padló burkolás, tökéletes illesztésekkel.
  • Padló rendeléssel együtt, akár extra kedezmény a burkolási munkálatokból.
  • A sportpadló kivitelezésénél különös tekintettel kell lenni, hogy a pálya minden pontján azonos feltételeket biztosítson, a lehetőségekhez képest maximalizálja a sportolók egészésének védelmét, minimalizálja a sérülésveszélyt.
  • Nem elhanyagolható tényezők a könnyű tisztíthatóság, a teljes vízállóság és a nagy mértékű strapabíróság, az időtálló padlózatért.

Árajánlat kéréshez vagy kapcsolatfelvételhez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot.

Természetesen az űrlap mellett telefonon is érdeklődhetsz, ebben az esetben kérlek jelezd felénk, hogy küldtél már nekünk levelet is.

Azonnali kérdések esetén keress minket az alábbi telefonszámon: 

Telefonszámunk: +36-30-337-5363