Azért mész a Balatonra, hogy füvet nyírjál? Ugye Te is elhagynád ezt a rossz szokást? Főleg ha éppen csak kiadod a nyaralót valakinek, akkor még jobb, ha nem azon kell gondolkodnod, hogy mikor teszed rendbe a kertet… A megoldás itt van: ÉLETHŰ, GONDOZÁSMENTES, GYÖNYÖRŰ és PREMIUM pázsit, direkt a balatoni nyaralóknak, szállodáknak, köztereknek, apartmanoknak kifejlesztve…

Kérek INGYENESEN ajánlatot

Az ajánlatkérés kb 2 percet vesz igénybe és 1 munkanapon belül elküldjük a részletes munkafolyamatot az előzetes, tájékoztató árakkal együtt. Ajánlatot kérni akár országosan is lehet, hiszen a Műfűmester szakértelme egész Magyarországra kiterjed.

Műfű munkák a Műfűmestertől

Bizonytalan vagy a műfűben, a kivitelezőben, a garanciákban. A műfű lerakás kicsit olyan, mint a házépítés. Jó szakemberekre van szükség, akik remek alapot hoznak létre az évtizedekig tartó, gyönyörködtető ereményért. A Műfűmesterben nem fogsz csalódni: a legújabb technológiával dolgozunk, kizárólag premium minőségű holland és belga műfüvekkel. Részletes kivitelezési tervvel és határidőkkel, karbantartási lehetőségekkel és 10 éves garanciával tudjuk biztosítani ügyfeleink elégedettségét! Less bele most néhány munkánkba!

Miért legyen Műfüved?

Ismerős? Kiégett vagy kikopott fű, állandó fűnyírás, százezres öntözőrendszerek, több tízezres vízdíj vagy éppen a kerti kutak egyre szigorúbb ellenőrzése, hogy az allergiáról és a rengeteg rovarról ne is beszéljek… Ez most egy csapásra megszűnik! A vendégeid is élvezni fogják az örökzöld pázsit látványát, mindenféle extra munka nélkül!  Az élethű MŰFŰ A MEGOLDÁS…

Nincs több drága öntözőrendszer és vízszámla

Nincs több locsolás és magas vízdíj

Nincs több fűnyírás

Megúsznád a fűnyírást is? 

Nincs több harc a fű kiégése ellen

Nincs több váratlan látvány

Műfű budapesti kertbe

Erkélyre és teraszra is telepíthető, modern külsőt eredményez.

Műfű budapesti teraszra

Rengeteg – a fű gondozásra szánt – idő felszabadul.

Praktikus, tartós, látványos és végleges megoldás egyben!

Kérj INGYENES ajánlatot balatoni műfű lerakásra / telepítésre, vagy  (ha magad szeretnéd csinálni) közvetlenül műfű szőnyegre!

Ajánlatkérés

Ingyenes ajánlatkérés

(kötelezettség nélkül)

Árajánlathoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot és lehetőséged van pontosítani a paramétereken, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk Neked kiszámítani.

Természetesen az űrlap mellett telefonon vagy közvetlen levélben is érdeklődhetsz:

Műfűmester logó