Eger és környékre, Ostoros, Egerszalók, Demjén és önmagában ennek a vidéknek a fejlődése elengedhetetlen mind energetikai, építéstechnológia és természetesen füvesítési technológiák terén is. Utóbbihoz pedig szorosan fűződik a nagyobb területek, kertek, közterek, parkok, sportpályák, új építésű lakóövezetek okos műfüvesítése.

A Műfűmesternek hála Neked sem kell tovább keresgélned, hiszen optimális és kész megoldást hozunk számodra: célunk, hogy egy csapásra felszámoljuk a locsolás költségeit, a fűnyírás energia és időigényét, a gaz, bozót, allergia, vakondtúrás és még megannyi bosszúság velejáróit…

Válaszd a legjobb ár/érték arányú megoldást és kérjél INGYENES, részletekbe menő árajánlatot még ma! Keresd ügyfélszolgálatunkat akár telefonon is és rövid határidőn belül választ kapsz minden kérdésedre!

Modern környezet, okos műfűvel

Mitől lehet okos egy műfű? Története már hosszú évtizedekre nyúlik vissza, ugyanakkor a technológiájának kiforrottsága nem mondható ennyire öregnek. Az utóbbi években az összes negatív tulajdonságát sikerrel számolták fel a kutatók. Éppen ezért újabb építkezéseknél már az első percekben is szóba kerül, mint örökzöld megoldás. A Műfűmester pedig kizárólag a legjobb ár/érték arányú, prémium kategóriás holland pázsittal dolgozik és csak ezt ajánlja ügyfeleinek…

✓ Hosszú élettartam és garancia

 

Nem bízzuk a véletlenre: minden kivitelezésünkre 10 év garanciát biztosítunk és magához a műfűhöz is a legerősebb, gyártói garancia jár. De a prémium pázsitunk anyaga gyakorlatilag elnyűhetetlen, minőségét több mint 10-15 évig is megőrzi, ami elképesztően nyereséges befektetéssé varázsolja…

Műfű Újpesten, medencével

✓ Spórolj a vízzel és az energiával!

 

A garancia mellett az okos műfű legnagyobb előnye, hogy nem igényel semmilyen tápanyagot, így vizet vagy napfényt sem. A a heti fűnyírás is elmarad, hiszen a hossza mindig tökéletes, így áramot/benzint sem kell „költeni” rá. Ráadásul több idő és energia is megmarad, amit gondolom jobban is el tudsz majd használni… 

✓ Okos műfű technológia

 

Ahogy említettem még számtalan további előnnyel is rendelkezik:

  • UV szűrős, tűzálló és fagyálló, nem melegszik fel
  • antiallergén
  • könnyen tisztítható, elvezeti a vizet
  • gyermek és állatbarát
  • sportpályára és játszótérre is különösen ajánlott
  • élethű megjelenés, selymes tapintás, örökzöld pázsit
Műfű Miskolcon, szemből, garázs mellett

Kérj most INGYENES ajánlatot műfű lerakásra / telepítésre! Műfű szőnyeggel is állunk rendelkezésedre, akár ingyenes mintával!

Ajánlatkérés

Műfű munkák Ostoroson is a Műfűmestertől

A több tucat kivitelezés munkánkból a weboldalunkra is feltöltünk egy párat, hogy el tudd képzelni mire számíthatsz. Itt most betekintést nyerhetsz portfóliónkba. Ha pedig már jártunk Nálad és szeretnéd, hogy közzétegyük a csodás eredményt, keress meg minket email-ben! Köszönjük.

Ingyenes ajánlatkérés

(kötelezettség nélkül)

Árajánlathoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot és lehetőséged van pontosítani a paramétereken, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk Neked kiszámítani.

Természetesen az űrlap mellett telefonon vagy közvetlen levélben is érdeklődhetsz:

Műfűmester logó