Biztos vagyok abban, hogy az jár a fejedben milyen jó lenne műfűvel tökéletesíteni a kertedet. Nos azt kell, hogy mondjam jó helyen jársz… A műfű rengeteg technológiai újításon ment át az elmúlt évtizedekben és felhasználási területe is megsokszorozódott.

Mégis ha műfűről van szó, akkor elsősorban a kertünket szeretnénk vele szépíteni. Illetve a szépítés mellett rengeteg olyan előnye is van, ami miatt végül a műfű lerakás mellett döntünk, ahelyett, hogy locsoljunk, füvet nyírjunk, aggódjunk a kiégés miatt és még sorolhatnám…

Kérek a kertembe műfüvet! Máshova szeretnék műfűvet...

A Műfűmester szolgáltatása Magyarország egész területén elérhető.

Műfűvel élvezhetőbb lesz a kerted…

Említettem már, hogy mennyi előnye van a kerti műfű szőnyegnek. Kiégett vagy kikopott fű, állandó fűnyírás, százezres öntözőrendszerek, több tízezres vízdíj vagy éppen a kerti kutak egyre szigorúbb ellenőrzése, hogy az allergiáról és a rengeteg rovarról ne is beszéljek… Miért ne lehetne egyszerűen csak élvezni a kerti örökzöld pázsit látványát, mindenféle gondozás nélkül? Miért ne lehetne nyugodtan játszani vagy elengedni kutyánkat anélkül, hogy aggódjunk a pázsit épségéért? Hisszük, hogy A MŰFŰ A MEGOLDÁS…

Nincs több drága öntözőrendszer és vízszámla

Nincs többé szükség öntözőrendszerre. Nincs magas vízdíj vagy drága kútfúrás.

Nincs több harc a fű kiégése ellen

Nincs több harc a fű kiégése / sárgulása ellen. Nem kellenek drága tápanyagok sem.

Nincs több fűnyírás

Felszabadul a fűnyírással töltött drága idő. Biztos ki tudnád használni a fűnyírónak szánt helyet.

Kevesebb allergén a kertben

Kevesebb tüsszentés? Ha valaki allergiás a családban, akkor örülni fog az antiallergén műfű megoldásnak.

Nincs több vakondtúrás a kertben

Unod már a vakondokat és valódi aknamező van a kertben? A műfűnek köszönhetően elfelejtheted a vakond gondokat!

Kevesebb rovar és darázs a kertben

Egy csapásra eltűnnek a nem kívánt betolakodók. Hangyabolynak, darázsnak és egyéb kártevőknek is búcsút inthetsz.

Megvannak az előnyök, de mik lehetnek a hátrányok?

Egyetlen hátrány lehet, hogy a műfű lerakásához megfelelő szakértelemre van szükség. A kezdeti befektetés viszont rendkívül hamar megtérül. Marad tehát az önfeledt játék, pihenés, baráti társaság, sütögetés és a pazar, élethű látvány egész télen és nyáron. Ideje, hogy Te is megtapasztald a gondtalan műfű tulajdonosok életét…

Most kérj INGYENES ajánlatot kerti műfű lerakásra / telepítésre! Ha magad szeretnéd végezni a kivitelezést, műfű szőnyeggel is állunk rendelkezésedre, akár ingyenes mintával!

Ajánlatkérés

Műfüvek kertben a Műfűmestertől

A több tucat kivitelezés munkánkból a weboldalunkra is feltöltünk egy párat, hogy el tudd képzelni mire számíthatsz. Itt most betekintést nyerhetsz portfóliónkba. Ha pedig már jártunk Nálad és szeretnéd, hogy közzétegyük a csodás eredményt, keress meg minket email-ben! Köszönjük.

Ingyenes ajánlatkérés

(kötelezettség nélkül)

Árajánlathoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot és lehetőséged van pontosítani a paramétereken, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk Neked kiszámítani.

Természetesen az űrlap mellett telefonon vagy közvetlen levélben is érdeklődhetsz:

Műfűmester logó