A térség fejlődésének köszönhetően, Szeged immár a Műfűmester szakembereinek egyik legkedveltebb helyszíne. Főleg az új építésű kertvárosi részeken népszerű a műfű szőnyeg telepítése annak minden előnyét kiélvezve. Az egyre fontosabbá váló ECO házak, a közel ZERO emisszióra való törekvés is fokozza a műfüvesítés terjedését, hiszen rengeteg vizet és energiát spórolhatunk. Ugyanakkor nem kell lemondani a természetes, örökzöld látványról sem.

A 21. századi műfű technológia elhozza ezt Neked is a Műfűmester jóvoltából. Vedd igénybe ingyenes ajánlatunkat és válassz a PRÉMIUM minőségű, holland műfüveinkből. A valódi, selymes érzet és a gondtalan füvesítés ma már valóság…

Kérek ajánlatot Más településre kérek ajánlatot

Az ingyenes ajánlatkérés lehetőségét minden szegedi és magyarországi lakosnak biztosítjuk. 

Ismerjük a szegediek füvesítési problémáit

Kiégett vagy kikopott fű, állandó fűnyírás, százezres öntözőrendszerek, több tízezres vízdíj vagy éppen a kerti kutak egyre szigorúbb ellenőrzése, hogy az allergiáról és a rengeteg rovarról ne is beszéljek… Miért ne lehetne egyszerűen csak élvezni a kerti örökzöld pázsit látványát, mindenféle gondozás nélkül? Miért ne lehetne nyugodtan játszani vagy elengedni kutyánkat anélkül, hogy aggódjunk a pázsit épségéért? A MŰFŰ A MEGOLDÁS…

Nincs több locsolás vagy fűnyírás és magas vízdíj

Műfű budapesti játszótérre

Óvodába is tökéletes, legyen az állami vagy magán

A műfű állatbarát, nem kopik ki és könnyen tisztítható.

Műfű budapesti kertbe

Erkélyre és teraszra is telepíthető, modern külsőt eredményez.

Műfű budapesti teraszra

Rengeteg – a fű gondozásra szánt – idő felszabadul.

Műfű budapesti közterületre

Praktikus, tartós, látványos és végleges megoldás egyben!

Kérj INGYENES ajánlatot szegedi műfű lerakásra / telepítésre, vagy  (ha magad szeretnéd csinálni) közvetlenül műfű szőnyegre!

Ajánlatkérés

Műfű munkák a Műfűmestertől

Hamarosan a több tucat kivitelezést töltünk fel a portfóliónkba. Most csak néhány műfüves munkát szeretnék bemutatni Neked. Kattints a képre és lesd meg a teljes folyamatot! Ha már voltunk Nálad és szeretnéd közzétenni a csodás eredményt, keress meg minket elérhetőségeinken! Köszönjük.

Ingyenes ajánlatkérés

(kötelezettség nélkül)

Árajánlathoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot és lehetőséged van pontosítani a paramétereken, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk Neked kiszámítani.

Természetesen az űrlap mellett telefonon vagy közvetlen levélben is érdeklődhetsz:

Műfűmester logó