A jövő sportpályáit építjük!

A Műfűmester már számos településen bizonyított a műfüves sportpályák építésében. Biztos vagyok benne, hogy Te is egy olyan minden szempontból kompromisszum mentes megoldást keresel, ami ár/érték szerint is ideális. Egy focipályával nem lehet szórakozni, ha valamelyik része nem tökéletes, akkor már úgy érzi az ember, hogy rosszul döntött. Mi ezt az érzést előzzük meg: minden eszközünk és tapasztalatunk megvan ahhoz, hogy FIFA szintű műfüves focipályát vagy modern, MULTIFUNKCIÓS sportpályát építsünk, bármilyen méretben (labdarúgás esetében kis pálya: 44m x 22m, nagypálya esetén pedig: 111m x 72m)

Ideális választás iskolák, egyetemek, sportklubok számára, ahol a labdarúgás, kézilabda és kosárlabda is játszható lesz akár egyetlen pályán. Tenisz esetében pedig nézd meg teniszpályákra specializálódott szolgáltatásunkat.

Kérj most ingyenes árajánlatot vagy keresd ügyfélszolgálatunkat telefonon: +36 30 509 2418!

Ingyenes árajánlat Máshova szeretnék műfűvet...

A Műfűmester szolgáltatása Magyarország egész területén elérhető.

Portfóliónk

Sportpálya építésben a Műfűmester verhetetlen. Gyors, teljes, professzionális kivitelezés, akár világítással / festéssel együtt a legjobb ár/érték aránnyal, tíz éves garanciával. Legyen akár multifunkciós sportpálya, focipálya, kosárlabda pálya, kézilabda pálya, teniszpálya, hokipálya, amerikai focipálya vagy játszótér – meg tudjuk csinálni. Válaszd a Neked valót és kérj ingyenes ajánlatot még ma! 

Műfűves focipálya építés

Kültési műfüves focipálya építés

FIFA minősítésű kis- és nagypálya

Érdekel
Beltéri műfüves sportpálya építés

Beltéri műfüves pálya építés

A legjob minőség beltérre is

Érdekel
Rekortán pálya építés

Rekortán pálya építés

Bármely sporthoz alkalmazható

Érdekel

Műfüves teniszpálya építés

Erről bővebben itt olvashatsz.

Érdekel
Műfüves kosárlabda pálya építés

Műfüves kosárlabda pálya építés

Strapabíró mégis biztonságos

Érdekel
Műfüves pálya karbantartása

Műfűves pálya karbantartása

Rendszeres szakértői gondozás

Érdekel

Műfű csere sportpályákon

Régi vagy rossz műfű cseréje

Érdekel
Műfű építés referenciák

Műfűmester referenciamunkák

Ízelítő eddigi munkáinkból

Tovább

A műfüves sportpálya előnyei…

A különböző színeknek és a rendkívüli anyagösszetételnek köszönhetően, több különböző sportágban is hasznosítható a műfű szőnyeg technológiája. Könnyedén ki lehet alakítani multifunkciós sportpályát, amelynek előnyei vitathatatlanok…

Műfüves multifunkciós sportpálya

Valószínűleg nem kell bemutatni, hogy milyen előnyökkel jár, ha műfüves sportpályán játszik a csapat, hiszen általában ügyfeleink már pontosan tudják, hogy miért akarnak belevágni ilyen befektetésbe. De ha egy teljesen új pályán töröd a fejed és még azon gondolkodsz, hogy az igazi vagy a műfű mellett döntsd, akkor érdemes átnézni, hogy mit nyerhetünk…

Vízáteresztő rétegezés

Vízáteresztő

A rétegezésnek hála, a műfűvel borított sportpályákon nem marad meg a víz, hanem azt tökéletesen elvezeti. Így akár nagy esőzés után is azonnal igénybe vehető. Ennek köszönhetően nagyon jól tisztítható is, nem kell félnünk a sártól sem vagy attól, hogy kikopna a fű a nagy igénybevétel miatt.

Megszűnnek a locsolással járó költségek

Magas vízköltség? Öntöző telepítése? Idő és megannyi pénz… Nem kell többé ilyennel foglalkozni. A vízzel való takarékosság egyébként is a jövőnk záloga. Miért pazaroljunk annyi vizet, ha már vannak olyan technológiák, amivel nem kell?

Nem kell többé locsolni a sportpályát
Nincs több fűnyírás a sportpályán

Nincs több fűnyírás…

Nagyon jól tudjuk, hogy mennyire idő és pénzigényes fenntartani egy sportpályát. A fűnyírás az egyik olyan feladat, ami kihagyhatatlan a karbantartásból, mégis rengeteg pénzbe kerül. Műfűvel erre sem kell költeni többet.

Nincs több vakondtúrás…

Frissen kiásott földkupac, rovarok, vagy egyéb állati eredetű, természeti károk? Felejtsd el őket! Hosszabb szünet után is úgy várja a csapatot a pálya, ahogy hagytátok.

Nincs több vakondtúrás a kertben

A fenti három probléma sportpályák esetében elég meghatározóak, ugyanakkor még számtalan előnye van a műfűnek. Ezekről bővebben a „Mindent a műfüvekről” című cikkünkben olvashatsz. Itt most csak felsorolásként még kiragadnék egy párat, mint például a fűcsomók, gazok, kiégések, kopások, rovarok megszűnése egy csapásra. Az UV álló és az antiallergén anyag már csak hab a tortán…

Ha megerősítettünk a döntésedben, akkor ideje, hogy feltedd a kérdéseidet és megbeszéljük a részleteket. Keress fel minket még ma, hogy minél előbb kész legyen a vadonatúj, modern műfüves focipályád!

Beszéljük meg a részleteket!

Most kérj INGYENES ajánlatot műfüves focipályára vagy multifunkciós sportpályára! A teljes kivitelezést, a tervezéstől kezdve az átadásig majd a karbantartásig vállaljuk.

Ajánlatkérés

Műfüves sportpálya karbantartás

Az igénybevétel minden sportpályát megterhel, ez alól a műfű sem kivétel, de szerencsére sokkal kevesebbet kell érte aggódni. Igaz, hogy kevesebb, de specifikus karbantartást igényel, amit minőségi anyagokból, szakértői munkával kell végezni.

Természetesen a 10 éves kivitelezés garancián felül, a Műfűmesternél, vállaljuk a műfüves pályák éves karbantartását is.

Ingyenes ajánlatkérés

(kötelezettség nélkül)

Árajánlathoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot és lehetőséged van pontosítani a paramétereken, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk Neked kiszámítani.

Természetesen az űrlap mellett telefonon vagy közvetlen levélben is érdeklődhetsz:

Műfűmester logó