Műfűmester teniszpálya – Wimbledon is irigykedne…

A műfű technológia már számos területen újította / könnyítette meg sportolók életét. Nem kivétel a teniszpálya sem, ami a legújabb műfüveknek köszönhetően teljesen megújult, 21. századi burkolatot kaphat…

A Műfűmesternél minden tapasztalatunk és eszközünk megvan a teljes teniszpálya felmérésére, tervezésére, kivitelezésére és karbantartására. Magát a műfüvet a műfű bölcsőjéből – Hollandiából – első kézből exportáljuk, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőséget kapod, ami a világon létezik. Folyamatosan frissített műfű palettánkban kifejezetten a teniszpályákhoz is tartunk raktáron, aminek köszönhetően lassabb vagy gyorsabb pályákat is építhetünk.

Kifejezetten edző pályákat is tudunk építeni, amihez szintén más típusú műfűre van szükség. A különböző színű műfüvekkel pedig lehet kombinálni a teniszpálya színeit, amivel egyedibbé tehetjük a megjelenést, amit még talán Federer vagy Djokovic is irigykedve szemlélne…

Kérj most ingyenes árajánlatot vagy keresd ügyfélszolgálatunkat telefonon: +36 30 509 2418!

Ingyenes árajánlat Máshova szeretnék műfűvet...

A Műfűmester szolgáltatása Budapesten és Magyarország egész területén elérhető.

21. századi műfű burkolat – a teniszpályák legújabb választása

A különböző technológiai lehetőségeknek köszönhetően kombinálható a pálya dinamikája és színezete is, hogy a profi versenyektől kezdve az amatőr hobbijátékosokig, mindenkit kiszolgálhasson.

Műfüves teniszpálya

Egyszerűbb karbantartás, kisebb költségek

Nincs több sár a salak miatt, nincs több gereblyézés a meccsek előtt vagy közben, nincs több tócsa – hála a tökéletes vízelvezetésnek. Nincs több tökéletlen gyep és a vele járó bosszúságok. A fenntartási költségek csökkennek, így a játék büdzséjét a fontosabb dolgokra lehet költeni.

A Műfűmester garancia pedig 10 év, ami a teljes kivitelezésre vonatkozik. További információt ezzel kapcsolatban telefonon, vagy az ajánlatkérő űrlapunkkala kaphatsz.

Koncentrálj a játékra!

Várjuk magánszemélyek, egyesületek, versenyzők és amatőr játékosok megkeresését is műfüves teniszpálya építésével kapcsolatban. Vedd igénybe ingyenes árajánlatkérés szolgáltatásunkat, amivel 1 munkanapon belül, pontos árajánlatot tudunk adni, a kivitelezés részteles leírásával együtt.

Most kérj INGYENES ajánlatot műfüves teniszpályára még ma! A teljes kivitelezést, a tervezéstől kezdve az átadásig majd a karbantartásig vállaljuk.

Ajánlatkérés

Ingyenes ajánlatkérés

(kötelezettség nélkül)

Árajánlathoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot és lehetőséged van pontosítani a paramétereken, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk Neked kiszámítani.

Természetesen az űrlap mellett telefonon vagy közvetlen levélben is érdeklődhetsz:

Műfűmester logó