Minden terület más és más így minden egyes kivitelezési munkánk teljesen egyedi díjszabással, határidővel és tervvel készül. Egyszerre egy munkát vállalunk, hogy erőnket összpontosítsuk és a szerződésben foglaltakat tökéletes rendben , az igényeknek megfelelően teljesíthessük. Tekints be a munkafolyamatunkba, nézd meg hogyan történik Nálad is a műfű lerakása!

Így dolgozunk a Műfűmesternél

 

1.lépés – kapcsolatfelvétel

Az első lépés, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot! Erre számos lehetőséget biztosítunk weboldalunkon. Kereshetsz minket telefonon, emailben vagy közvetlenül kérhetsz ajánlatot űrlapunkon keresztül.

Dönts most és könnyítsd meg az életed a gondozásmentes, örökzöld pázsittal!

Kapcsolatfelvétel

2.lépés – helyszíni felmérés / tervezés

Szükség lehet a bekért adatok pontosítására. Kérni fogunk Tőled képeket a  területről, ha szükségesnek érezzük, akkor személyesen mérjük fel a helyszínt.

Elkészítjük a kivitelezési tervet a folyamatról: mit fogunk csinálni, milyen anyagokkal, milyen rétegrenddel. Mellékeljük a teljes árat is apró betűk nélkül. A terv elfogadása után megkötjük a szerződést és a megbeszélt időpontban kitelepülünk a helyszínre.

3.lépés – a földmunka (opcionális)

Amennyiben szükséges, elvégezzük a terep előkészítését is. Eltávolítjuk a szükségtelen elemeket – régi fűréteg, gaz, stb. Lézeres szintmérő segítségével kiegyenlítjük a talajt majd a szegélykő határolók betonozásával megalapozzuk a kavicságyazat megfelelő tartását.

Ha ezek már megvannak, akkor tereprendezésre nem lesz szükség, de minden esetben felülvizsgáljuk a készen kapott szintezést és szegélykövezést.

4.lépés – a rétegrend kialakítása

A tökéletes műfű alap titka a megfelelő rétegezés kialakítása. Az igénybevétel ismeretében, BobCat és kézi erő segítségével mélyítjük a területet 10-30 cm-ig. A föld tömörítése után 3 fajta kavicsréteg kerül felhasználásra, a durva, nagy szemű munkakavicstól kezdve a 0,4-es méretig, hogy tökéletesen egyenes földfelületet kapjunk.

Minden egyes réteget vibrációs munkagéppel tömörítünk, hogy az eredmény életre szóló legyen. Csak mindezek után jöhet a műfű kiterítése…

5.lépés – a MŰFŰ lerakása

Az utolsó fázisban kerül sor a műfű szőnyeg kiterítésére, ami a legnagyobb tapasztalatot és precizitást igényli. Figyelni kell a gyűrődésekre, a szálirányra illetve a hőmérséklet is befolyásoló tényező lehet. Az illesztések, a ragasztás és a szélek megmunkálása mind olyan folyamat, amiben könnyen végzetes hibát lehet ejteni, de a Műfűmesternél ez nem fordulhat elő!

A műfű típusától függően kvarchomok felhasználására is szükség lehet, ami az esztétikumot – megfelelően eldolgozva – nem rontja, ugyanakkor további stabilitást tudunk vele elérni.

5+1.lépés – az ÖRÖKZÖLD PÁZSIT

Nem maradt más hátra, mint hátradőlni és élvezni a látványt… Nincs többé bosszantó kiégés, gaz, fűnyírás, csak a kellemes környezet a kertben, teraszon, sportpályán, óvodában télen és nyáron egyaránt. Elégedett leszel a döntéseddel, hogy hozzánk fordultál és erre még garanciát is adunk…

Ahogy látod a műfű szőnyeg lerakása nem kevés tapasztalatot és szakértelmet követel magának. Sokan nem is gondolnak ebbe bele és saját maguknak akarják megcsinálni. Persze miután beletört a bicskájuk és a „barkácsolásuk” nem hozta a várt eredményt, megtalálnak minket és elismeréssel díjazzák a Műfűmester-es kivitelezést.

Neked nem muszáj ebbe a hibába esned: keress minket még ma és legyen elsőre olyan pázsitod, amiről mindig is álmodtál!

Én is szeretnék tökéletes műfüvet

Számíthatsz ránk

Elkészült a nagy mű… Ugyanakkor nem hagyunk cserben a bajban sem: minden munkánkra 10 év garanciát vállalunk, mert biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz vele gond. Magára a műfű szőnyegre pedig gyártói garanciát kínálunk, ami típusonként eltérő lehet, ezért erről bővebben a tervezés során tudunk többet mondani. Egy biztos: még sosem érkezett panasz és ügyfeleink széles elégedettségének hála bátran ajánlanak minket országszerte.