2023-as műfű, tavalyi áron

Tudod, hogy már mi az a műfű? Már régóta keresel egy profi csapatot, aki tudna Neked segíteni kivitelezésben vagy felmérésben? Mindezt szeretnéd minél előbb lerendezni, hogy a nyáron már csak élvezd az örökzöld panorámát? Nem mellesleg megszabadulnál a valódi fűgondoktól (locsolás, nyírás, rezsiköltségek, stb.)?

Előrendelési akcióban most 10+10% kedvezményt kaphatsz a műfű és a kivitelezés árából!

Kérj most a Műfűmestertől személyre szabott, egyedi ajánlatot, amiben nem csak műfű típust javaslunk számodra, de pontosan levezetjük a munka menetét és a költségeit is.

Ingyenes ajánlatkérés, műfű minta küldés és helyszíni felmérés Magyarország egész területén, szakszerűen, tapasztalt csapattal!

10 év garanciával

Minden kivitelezésre 10 év teljes körű garanciát vállalunk. Sportpályák és egyéb, karbantartást is igénylő műfű munkákra pedig, szerződéssel vállaljuk a pontos és szakszerű, rendszeres karbantartást. Így nem kell aggódnod az élettartam miatt sem.

Nézd meg a referenciáinkat és bizonyosodj meg róla, hogy jó helyen jársz!

Kérj ajánlatot még ma kötelezettség nélkül és garantáljuk Neked a csökkentett árakat!

Ingyenes ajánlatkérés

(kötelezettség nélkül)

Árajánlathoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot és lehetőséged van pontosítani a paramétereken, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk Neked kiszámítani.

Természetesen az űrlap mellett telefonon vagy közvetlen levélben is érdeklődhetsz:

Műfűmester logó