Számoljunk együtt!

Térkő ár tényezők

Műfű vásárláson töröd a fejed, mert szeretnéd kihasználni az örök pázsit adta előnyöket? Akkor egy hosszú távú befektetésre készülsz, így érdemes felmérni a piacot és kiválasztani a legjobb ár/érték arányú ajánlatokat. Ajánlatkérés előtt viszont érdemes tisztázni egy pár dolgot, amik befolyásolják majd az árat és az eredményt.

 • Milyen célra fogod használni a műfüves területet?
 • A műfű minősége és típusa (szálhosszúság, tömörség/sűrűség)
 • Rendelsz műfű lerakás szolgáltatást vagy magadnak telepíted?
 • A földmunka mennyisége, szegélykövezés, stb.

Az egyik legfontosabb tényező természetesen maga a műfű szőnyeg. Érdemes ingyenes termék mintát kérni vagy akár felkeresni az ügyfélszolgálatunkat az azonnali válaszok érdekében. Telefonszámunk: +36 30 509 2418

Műfű árajánlat kérés Részletek

A legfontosabb tényező

Milyen célra használod a műfüvet?

A műfűnek mára számos felhasználási területe létezik. Viszonylag egyszerűen, költséghatékonyan képes megújítani környezetünket, de egyáltalán nem mindegy, hogy hova milyen típusú műfüvet teszünk. A különböző típusoknak más és más felhasználási területet javaslunk.

 • Dekoráció, kültéren akár falra is
 • Gyerekeknek játéktér
 • Sporttevékenységek, akár verseny szinten
 • Medence alá
 • Teraszra, akár társasházban. Nyitott vagy fedett teraszra egyaránt
 • Közterületre
 • Kiállítás, rendezvény.
 • Iskola, óvoda, játszótér
 • Kertbe
 • Nyaralóba

2.000 forinttól 20.000 forintig

Műfű típusok

Minden fent látható kategórián belül vannak különböző minőségű műfű típusok. A minőségen felül is vannak eltérések: nem mindegy, hogy a műfű mennyire tömör, sűrű vagy, hogy milyen a szálhosszúsága vagy akár a színe. Ezek is mind befolyásolják az, amúgy négyzetméterben számolt, árakat.

A konkrét típusokról érdeklődj nálunk telefonon vagy akár rendelj belőlük közvetlenül a Zöldműfű webáruházunkból! Itt is kérhetsz konkrét ajánlatot, vagy műfű mintát, hogy saját kezűleg tapasztald meg a különbségéket és jobb döntést hozzál. Fontos a komfortérzet: egy tömör, dús hosszú szálú műfűre teljesen más rálépni, mintegy vékony, ritka szálúra, és így árban sem mindegy, hogy melyikre esik a választásod…

A tökéletes műfű titka…

Csináld magad vs. Műfűmester

Azt már tudjuk, hogy a műfű szőnyegeknél milyen paramétereket vegyünk figyelembe, ám az munka még csak azután kezdődik. Mint minden szakmában, a műfű lerakásban is évek alatt tanulja meg az ember az olyan finomságokat, amik a tökéletes eredményt biztosítják.

A terület mérete, formája, elhelyezkedése, szegélykövezés, rétegezés, kavicsozás, vágás, szabás, ragasztás, kvarchomok vagy gumigranulátum – mind befolyásolja a műfüves terület minőségét. A Műfűmesternél minden eszköz és tapasztalat megtalálható annak érdekében, hogy hosszú évtizedekig gyönyörködhess a befektetésedben. Ezt a 10 éves kivitelezés garanciánk is megerősíti.

Ha mégis úgy döntesz, hogy időt és pénzt sem sajnálva, saját magadnak rendezed be a műfüves területet, akkor minden eszközt megtalálsz a Zöldműfű webáruházunkban.

Ha viszont úgy döntesz, hogy kényelmesen, profikra bízod a kivitelezést, akkor most kérhetsz tőlünk részletes és INGYENES ÁRAJÁNLATOT. Ha tényleg érdekel, hogy műfűvel modernizáld a környezetedet, akkor ez egy kihagyhatatlan lépés. Tedd meg most!

Ingyenes ajánlatkérés

(kötelezettség nélkül)

Árajánlathoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ezeket az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételre használjuk. Nem küldünk SPAM-et és nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre. 

Az űrlap elküldése után kapsz egy visszaigazoló levelet a postafiókodba.

Legkésőbb 1 munkanapon belül szakértőink felveszik Veled a kapcsolatot és lehetőséged van pontosítani a paramétereken, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk Neked kiszámítani.

Természetesen az űrlap mellett telefonon vagy közvetlen levélben is érdeklődhetsz:

Műfűmester logó


  Műfű munkák a Műfűmestertől

  Ha csatlakoznál a modern műfű tulajdonosok táborához és a műfű lerakás mellett döntesz, akkor természetesen állunk rendelkezésedre. Az oldal alján közvetlenül kérhetsz árajánlatot, de ha még mindig bizonytalan vagy, akkor tekintsd meg néhány munkánkat!